Identiteit

paasviering02Vanuit de Bijbel geloven we: dat elk kind een schepping van God is , met door Hem geschonken gaven en talenten; dat ieder kind een uniek individu en tevens een sociaal wezen is en dat God de mens de opdracht geeft de aarde te beheren en te bewaren.

Vanuit deze Visie zien wij het als onze opdracht (Missie) om de school in principe open te stellen voor alle kinderen. We zijn dus een open christelijke school.

Respect voor elkaar, medemenselijkheid en zorg voor de wereld om ons heen staan hoog in ons vaandel. Wij willen de kinderen, die aan ons zijn toevertrouwd, uitdagen in de veilige leef- en leerwereld van onze school.

Van alle ouders en kinderen – ook die met een niet-christelijke achtergrond – verwachten we, dat ze dit ten minste te respecteren.

paasviering

Daarom nemen alle kinderen dan ook deel aan de zaken, die met onze christelijke identiteit te maken hebben, zoals het dagbegin, de dagafsluiting, de godsdienstlessen, de schoolvieringen en de viering van de christelijke feesten.

Laatste nieuws

  • Kamp groep 7

      KAMP: iedereen had er zin in. Nog even naar de klas en dan vertrekken we. Even kijken. Ja? Iedereen is er. We stappen op de fiets en gaan. De ouders zwaaien ons uit. De zon schijnt en we moesten Lees meer...
  • 1

Contact

Hoofdlocatie:
Patrijzenstraat 53
2922 GN Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 599870

Locatie Tuinstraat:
Tuinstraat 25
2921 XH Krimpen aan den IJssel
tel.: 0180 518876

Email:

thumb debibliotheekopschool 0    TalenT Keurmerk Eurly English

Vind ons op Facebook